Se barnets kontakter
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Hur du ser kontakterna för ett specifikt barn

Du kan visa kontaktlistan som skapats för ett specifikt barn genom att följa stegen nedan.

Logga in på Parent

Använd din e-post och ditt lösenord för att logga in på ditt Parent konto.

Gå till barnets profil

Klicka på ditt barns profilikon för att komma till hans/hennes profil och klicka sedan på Kontakter i menyn till vänster om du använder dator. Om du använder appen så är det tredje fliken från vänster.

Du kan bland annat se följande information för varje kontakt genom att klicka på kontaktpersonens namn:

• Fullständigt namn: kontaktens fullständiga namn.

• Relation: kontaktens relation till barnet.

• Roll/ge åtkomst: vilken roll kontakten har. Om du har behörighet så kan du ge kontakten tillgång till barnets profil genom att tilldela en roll.

• E-mailadress: kontaktens e-mailadress.

• Mobilnummer: kontaktens mobilnummer.

• Telefonnummer: kontaktens hemtelefonnummer eller jobbtelefon.

• Adress: kontaktens adress.