Tagga ditt barn i bilder
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Hur du taggar ditt barn i bilder

När förskolan lägger ut bilder på ditt barn i nyhetsflödet så kan du (eller personalen på förskolan) välja att tagga ditt barn. Alla taggade bilder blir synliga och lättåtkomliga i ditt barns profil, under fliken Media.

För att tagga ditt barn i en bild, följ stegen nedan:

Via portalen

• Gå till Nyhetsflödet från menyn högst upp

• Hitta inlägget/bilderna du vill tagga

• Klicka på en bild för att öppna den

• Ett fält syns längst ned, klicka på Tagga barn och välj ditt barn

När namnet visas i blått så är taggen sparad och du kan stänga bilden genom att klicka på X i högra hörnet.

Notera: du kan också ta bort en tagg genom att klicka på det lilla krysset intill ditt barns namn i fältet under bilden.

Via appen

• Gå till Nyhetsflödet från menyn längst ned

• Hitta inlägget/bilderna du vill tagga

• Klicka på en bild för att öppna den

• Klicka på Tagga barn under bilden

• Klicka på ditt barns namn för att tagga bilden

Notera: du kan ta bort en tagg genom att klicka på det lilla krysset intill barnets namn.