Ge eller neka tillstånd
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Hur du ger, nekar eller ändrar tillstånd för ditt barn

Då och då kan förskolan behöva ditt tillstånd för olika saker, t.ex för en utflykt eller om ditt barn får fotograferas eller ej.

Du kan ge eller neka dessa tillstånd genom att följa stegen nedan.

Via appen

Logga in på Parent

Använd din e-post och ditt lösenord för att logga in på ditt Parent konto.

Gå till barnets profil

Klicka på ditt barns profilikon för att komma till hans/hennes profil och klicka sedan på Om, andra ikonen från vänster.

Klicka sedan på Tillstånd.

Ge eller neka tillstånd

Under varje tillstånd finner du svarsalternativ. Klicka Ja om du vill ge förskolan tillstånd, och Nej om du vill neka tillstånd. Notera: du kan alltid gå in och ändra ditt svar.

Via hemsidan

Logga in på Parent

Använd din e-post och ditt lösenord för att logga in på https://portal.parent.eu/.

Gå till barnets profil

Klicka på ditt barns profilikon för att komma till hans/hennes profil och klicka sedan på Om. Klicka sedan på Tillstånd.

Ge eller neka tillstånd

Under varje tillstånd finner du svarsalternativ. Klicka Ja om du vill ge förskolan tillstånd, och Nej om du vill neka tillstånd. Notera: du kan alltid gå in och ändra ditt svar.