Ändra inställningar för aviseringar
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Hur du ändrar inställningar för aviseringar och notifikationer

Parent använder både e-post och push-aviseringar. För att välja vilka typer av aviseringar/notiser du får, vänligen följ stegen nedan.

• Klicka på din profilikon högst upp till höger.

• Klicka på Kontoinställningar från rullgardinsmenyn.

• Klicka på ikonen för Aviseringar (ringklocka).

Aviseringar 1

Om du önskar motta e-post och/eller push-avisering för en viss händelse så behåller du rutan ibockad. Om du inte önskar e-post och/eller push-aviseringar bockar du ur rutan så att den är tom.

När du har gjort dina val klickar du på Spara längst ner. Du kan alltid gå tillbaka och ändra dina val när som helst.