Ändra eller återställ ditt lösenord
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Hur du ändrar eller återställer ditt lösenord

Ändra lösenord

För att ändra ditt lösenord när du är inloggad på ditt konto:

• Klicka på din profilikon högst upp till höger.

• Klicka på Kontoinställningar från rullgardinsmenyn.

• Klicka på lås-ikonen för att komma till fliken Byt lösenord.

• Skriv in ditt nuvarande lösenord och ditt nya lösenord, och klicka sedan på Spara.

Kontoinställningar 1

Återställ ditt lösenord

För att återställa ditt lösenord när du inte kommer in på ditt konto:

• Du ombedes därefter fylla i din e-post och klicka på Återställ.

• Vi skickar dig därefter ett instruktionsmail för att återställa ditt lösenord. Om du inte längre har tillgång till den e-post som ditt konto är kopplat till ber vi dig vänligen kontakta din systemadministratör.

• Kontrollera din e-post och följ stegen angivna i mailet för att återställa lösenordet. Om du inte mottagit något mail så kolla gärna i din skräppost.