Ändra kontouppgifter
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Hur du ändrar ditt namn, adress och telefonnummer och vilka som kan kontakta dig

För att enkelt ändra dina kontouppgifter såsom namn, adress och kontaktinformation följ stegen nedan. Här kan du också välja vilka som ska kunna kontakta dig via privat meddelande.

1. Klicka på din profilikon högst upp till höger.

2. Klicka på Kontoinställningar från rullgardinsmenyn.

3. Detta tar dig till sidan för Kontoinställningar, och automatiskt till fliken Dina uppgifter.

Kontouppgifter 1

Här kan du ändra ditt namn, fylla i adress och kontaktuppgifter, eller ladda upp en bild.

Notera att du som kontaktperson till ett barn här också väljer vilka som ska kunna skicka dig privata meddelanden:

Kontouppgifter 2

Ändra informationen enligt dina önskemål och klicka sedan på Spara längst ner på sidan.