Inloggning med PIN-kod
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Hur du ser din PIN-kod och hur du genererar en ny

Funktionen för PIN-kod skapades för att man ska slippa skriva in sitt lösenord varje gång. PIN-koden är en fyrsiffrig kod som tilldelas ditt konto och kan användas istället för ditt lösenord för att snabbt logga in eller byta mellan konton om du har flera.

För att se din PIN-kod följ stegen nedan:

• Klicka på din profilikon högst upp till höger.

• Klicka på PIN-kod i rullgardinsmenyn.

• Här ser du din PIN-kod, och kan också generera en ny om du önskar genom att klicka på Skapa ny PIN-kod.

PIN 1

Notera: Om du inte kommer ihåg din PIN-kod eller inte önskar använda dig av denna så går det alltid bra att logga in med ditt vanliga lösenord.