Begränsad åtkomst till Parent
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Använd denna funktion för att kontrollera åtkomsten till appen

Denna funktion hjälper dig att kontrollera medarbetares åtkomst till appen samt låter dig styra över vilka som ska kunna checka in och ut varifrån som helst och när som helst.

Gå till Alternativ

• Klicka på Visa intill Roller

• Välj den roll du vill redigera från rullgardinsmenyn

• Om du önskar ge dina medarbetare med denna roll behörighet att checka in/ut sig själva eller ha åtkomst till appen var som helst ifrån, och när som helst - se då till att ge dem behörigheten "Kom åt appen varifrån som helst"

• Om du tar bort behörigheten från en personalroll kommer medarbetare med denna roll inte kunna använda Parent om de inte är incheckade. De kommer få nedanstående meddelande när de försöker logga in på Parent utan att vara incheckade.