Lägg till personal
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Hur du lägger till personal och medarbetare

Efter att du har skapat roller och lagt till avdelningar/klasser till din verksamhet så kan du börja lägga till personal och medarbetare och tilldela dem roller och avdelningar.

Logga in på Parent

Använd din email och ditt lösenord för att logga in på ditt Parent konto.

Välj enhet/institution

Om du har flera enheter så klicka på den enhet där du önskar lägga till personal.

Välj Alternativ

• Klicka på Alternativ i panelen högst upp.

• Klicka sedan på Visa under Personal.

• Klicka på Lägg till personal till höger.

• En pop-up ruta dyker då upp där du fyller i detaljer.

• Medarbetarens namn: den nya medarbetarens namn.

• Avdelning: du kan välja i rullgardinsmenyn vilken avdelning medarbetaren ska tillhöra.

• E-postadress: det krävs att du fyller i e-postadressen som medarbetaren ska använda för att få tillgång till systemet.

• Roll: du kan välja vilken roll medarbetaren ska ha. Olika roller har olika behörigheter i systemet.

Klicka på Spara och voilà! Den nya medarbetaren är nu tillagd!