Redigera en medarbetares profil
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Hur du ändrar uppgifter och information för personal

Välj enhet/institution

Om du har flera enheter så klicka på den enhet där du önskar hantera personal.

Välj Alternativ

• Klicka på Alternativ i panelen högst upp.

• Klicka sedan på Visa under Personal.

• Klicka på den medarbetare du önskar hantera.

• Klicka på Redigera till höger om profilbilden.

Under denna Redigerings-knapp kan du hantera följande:

• Avdelning: ändra vilken avdelning medarbetaren tillhör.

• Checka in: här kan du manuellt checka in medarbetaren.

• Skicka meddelande: skicka ett privat meddelande till medarbetaren.

• Anmäl sjuk: du kan här sjukanmäla medarbetaren och välja start och slutdatum.

• Anmäl ledighet: anmäl ledighet/semester för medarbetaren och välj start och slutdatum.

• Har sjukt barn: du kan här anmäla VAB för medarbetaren och välja start och slutdatum.

• Registreringsdatum: ändra registreringsdatum för medarbetaren.

• Sista dag: du kan lägga till när medarbetaren jobbar sin sista dag på enheten.

För att redigera och lägga till bl.a. kontaktuppgifter trycker du istället på Redigera till höger av sidan.

Under denna Redigerings-knapp kan du hantera följande:

• Namn: ändra medarbetarens namn.

• Födelsedatum: ändra eller lägg till födelsedatum för medarbetaren.

• E-postadress: lägg till e-postadress för medarbetaren om detta inte gjordes tidigare.

• Födelseort: lägg till födelseort för medarbetaren.

• Nationalitet: du kan välja nationalitet för medarbetaren i rullgardingsmenyn.

• Mobilnummer: lägg till mobilnummer till medarbetaren.

• Telefonnummer: lägg till telefonnummer till medarbetaren.

• Telefon arbete: lägg till jobbtelefonnummer till medarbetaren.

• Gata: lägg till gatuadress för medarbetaren.

• Postnummer: lägg till postnummer till medarbetaren.

• Land: lägg till land där medarbetaren har sin adress.

• Stad: lägg till stad för medarbetaren har sin adress.

• Förstaspråk: lägg till medarbetarens förstaspråk.

• Andraspråk: lägg till ett eller flera andraspråk för medarbetaren.

• Särskild information: du kan lägga till särskild information gällande medarbetaren här.