Ta bort en roll
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Hur du raderar en roll från din verksamhet

Använd din email och ditt lösenord för att logga in på ditt Parent konto.

Klicka på Alternativ

Klicka på Alternativ i panelen högst upp, och sedan på Visa bredvid Roller på vänster sida.

• Klicka på Välj roll i rullgardinsmenyn under Hantera roller och välj den roll du önskar ta bort.

• Klicka på namnet för den valda rollen, och sedan på dom 3 prickarna bredvid namnet. Då kommer en liten ruta upp där du klickar Radera.

• En pop-up dyker då upp för att bekräfta att du verkligen vill radera rollen. Klicka Ja om du önskar ta bort rollen permanent.

Rollen försvinner nu från listan.