Hantera avdelningar för personal
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Hur du väljer vilka avdelningar och klasser en medarbetare har tillgång till

Under Personal och åtkomstkontroll kan du enkelt välja vilka avdelningar som personalen ska kunna rapportera dagliga aktiviteter eller publicera inlägg för. En medarbetare tillhör främst en avdelning/klass, men kan ha behörighet att hantera flera olika avdelningar/klasser.

För att välja vilken avdelning en medarbetare ska ha tillgång till, följ stegen nedan:

Logga in på Parent

Använd din email och ditt lösenord för att logga in på ditt Parent konto.

Välj enhet/institution

Om du har flera enheter så klicka på den enhet du önskar hantera.

Välj Verktyg

Klicka på Verktyg i panelen högst upp, och sedan på Visa under Personal.

• Hitta medarbetarens namn genom att scrolla i listan.

• Under kolumnen Hantera avdelningar öppnar du rullgardinsmenyn och klickar sedan i dem avdelningar som du vill att medarbetaren ska kunna ha tillgång till.