Hur använder jag rapporten för personalschemat?
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Läs hur du använder och exporterar rapporten för personalschemat

Personalschema-rapporten ger dig en överblick av verksamhetens personalschema och personalens faktiskt arbetade timmar och rapporten kan exporteras till olika format för bokföringssyften. Följ stegen nedan för att se och använda rapporten:

Gå till Verktyg

• Klicka på Visa under Personalschema

Personalschema 1
  • Klicka på Rapport

Personalschema 2

När du klickat på fliken Rapport så ser du en överblick av personalschema-rapporten.

• Välj datumintervall för rapporten du önskar

• Klicka på Gruppera efter för att välja hur du önskar se rapporten:

• Inget (förvalt): Visar en detaljerad vy dag för dag för varje medarbetare.

• Datum: Visar en sammanfattning av varje dag.

• Personal Visar en sammanfattning för varje medarbetare.

Personalschema 3
  • Använd rapporten för att se de schemalagda arbetstimmarna vs de faktiskt arbetade timmarna, samt avvikelsen/skillnaden.

• Du kan också se det totala antalet sjukdagar, ledigheter eller semesterdagar för hela personalstyrkan, eller för varje enskild individ.

Personalschema 4
  • Använd Personal eller Personalstatus enligt ovan för att filtrera på namn eller status.

Exportera Personalschema-rapporten

För att exportera rapporten, följ stegen nedan:

• Klicka på Exportera

Personalschema 5
  • En pop-up ruta visas där du kan välja vad du vill inkludera i rapporten

Personalschema 6
  • Datumintervall: välj datum för rapporten

• Personal: välj medarbetare som ska visas

• Specifik data: välj vilken data som ska visas i rapporten

• Detaljnivå: välj om du önskar visa den dagliga detaljerade informationen, den dagliga sammanfattningen eller personalsammanfattningen. Notera: dessa är baserade på samma vy som "Gruppera efter" i översikten.

• Dokumentformat: välj mellan PDF, Excel eller CSV.

När du är klar, klicka på Exportera.