Ta bort en medarbetares tilldelade roll
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Hur du tar bort roller från personal och medarbetare

För att ta bort en medarbetares tilldelade roll, följ stegen nedan:

Logga in på Parent

Använd din email och ditt lösenord för att logga in på ditt Parent konto.

Välj Alternativ

• Klicka på Alternativ i panelen högst upp.

• Klicka sedan på Visa under Personal.

• Hitta den medarbetare vars roll du önskar ta bort och klicka på dom 3 prickarna till höger, och sedan på Ändra roll.

• En pop-up dyker då upp där du ser vilka roller personen kan tilldelas.

• Välj Ingen åtkomst längst ner och klicka sedan på Spara.

Medarbetaren har nu ingen behörighet eller åtkomst tills en ny roll tilldelats.