Anmäl ledighet för ett barn
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Hur du lägger in ledighet/semester för ett eller flera barn

• Klicka på den avdelning barnet tillhör.

• Välj sedan det barn som du vill lägga in ledighet åt genom att klicka på profilbilden.

• Klicka sedan på Status i menyn som dyker upp längst ned.

• Klicka på Ledighet.

• Ett pop-up fönster dyker då upp med det eller dem barn du valt.

• Välj start- och slutdatum för ledigheten. Du kan också lägga till en kommentar.

När du är klar, klicka på Skicka.

Via barnets profil

• Välj ett barn genom att klicka på hens bild.

• Klicka därefter på Profil i menyn som dyker upp längst ned.

• Du kommer då till barnets profil och hamnar automatiskt under fliken Aktivitet.

• Klicka på Ledighet.

• Ett pop-up fönster dyker då upp där du väljer start- och slutdatum för ledigheten. Du kan också lägga till en kommentar.

När du är klar, klicka på Skicka.