Checka in ett barn
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Hur du checkar in ett barn via Kontrollpanelen

Oftast checkar kanske föräldrarna in barnet på morgonen, men det är också möjligt för personal på förskolan att checka in barnet manuellt via Kontrollpanelen.

Logga in på Parent

Använd din email och ditt lösenord för att logga in på ditt Parent konto.

Klicka på Kontrollpanelen

• Klicka på den avdelning barnet tillhör.

• Välj sedan ett eller flera barn som du vill checka in genom att klicka på deras profilbilder.

• Klicka sedan på Status i menyn som dyker upp längst ned.

• Klicka på Checka in.

• När du klickat på Checka in så dyker en notifikation upp i högra hörnet om att incheckningen registrerats.

• Det eller de barn du valt att checka in får nu en grön cirkel runt sin profilbild.

• Under profilbilden visas också tid för incheckning.