Rapportera ett barns sömn
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Hur du rapporterar ett eller flera barns sömn

• Klicka på den avdelning barnet tillhör.

• Välj sedan ett eller flera barn som du vill rapportera in sömn för genom att klicka på deras profilbilder.

• Klicka sedan på Status i menyn som dyker upp längst ned.

• Klicka på Sömn.

• Ett pop-up fönster för valda barn dyker då upp med en flik för Sömn och en för Vaknat.

Rapportera sömn

• För att rapportera när ett barn somnat, välj fliken Sömn.

• Klicka på Välj alla om valda barn somnat samtidigt.

• Välj någon av dom förinställda tiderna. I exemplet nedan så har vi fyllt i att båda barnen somnade för en kvart sedan, dvs - 15 min.

• Du kan också klicka till höger på ikonen med pennan för att ställa in en egen tid.

• Om du önskar ändra datum kan du också göra det.

• Under barnets namn ser du markerat med gult vilket klockslag som kommer registreras för sömn.

• Du kan självklart också rapportera olika tider för barnen genom att använda dom blå bock-ikonerna eller pennan för att välja annan tid, eller skriva en kommentar.

Klicka på Skicka när du är klar, och statusen syns då för föräldrar och personal som har denna behörighet.

Rapportera att barnet vaknat

• Klicka på Kontrollpanelen och välj Avdelning.

• Välj ett eller flera barn.

• Klicka på Status och sedan på Vaknat, samma knapp där Sömn tidigare var.

• Välj om barnen vaknade nu, eller för t.ex en timme sedan eller klicka på ikonen med pennan för att lägga in en specifik tidpunkt eller en kommentar.

Klicka på Skicka när du är klar, och statusen syns då för föräldrar och personal som har denna behörighet.

Kom ihåg att du kan fylla i för alla barn samtidigt, eller en och en.

Notera: du kan också lägga in tid för sömn och vilken tid dom vaknat upp samtidigt om du rapporterar i efterhand genom att helt enkelt bara byta flik från Sömn till Vaknat.