Rapportera ett barns humör
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Hur du rapporterar ett eller flera barns humör

Barn kan ha många olika humör under en dag, och denna funktion gör det möjligt att rapportera/registrera barnets humör under dagen vilket föräldrarna kan ta del av.

Logga in på Parent

Använd din email och ditt lösenord för att logga in på ditt Parent konto.

Klicka på Kontrollpanelen

• Klicka på den avdelning barnet tillhör.

• Välj sedan ett eller flera barn som du vill rapportera humör för genom att klicka på deras profilbilder.

• Klicka sedan på Status i menyn som dyker upp längst ned.

• Klicka på Humör.

• Ett pop-up fönster dyker då upp med det eller dem barn du valt.

• Välj det humör du önskar rapportera genom att klicka på cirkeln under antingen Glad, Nöjd, Bråkig eller Sömnig.

• För att välja (samma) humör för alla barn samtidigt, klicka på Välj alla.

• Klicka på ikonen med en penna för att välja en särskild tidpunkt och/eller skriva en kommentar.

Klicka på Skicka för att registrera humöret.