Rapportera status för utflykt
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Hur du rapporterar att ett eller flera barn är på utflykt

Dom flesta verksamheter anordnar utflykter med barn och personal. För att rapportera/registrera att ett barn är på eller tillbaka från utflykt, följ stegen nedan.

Logga in på Parent

Använd din email och ditt lösenord för att logga in på ditt Parent konto.

Klicka på Kontrollpanelen

• Klicka på den avdelning barnet tillhör.

• Välj sedan ett eller flera barn som du vill rapportera utflykt för genom att klicka på deras profilbilder.

• Klicka sedan på Status i menyn som dyker upp längst ned.

• Klicka på Utflykt.

• Ett pop-up fönster dyker då upp med det eller dem barn du valt.

• Fönstret har två flikar, högst upp, På utflykt och Avslutat utflykt.

Rapportera barn som På utflykt

• För att rapportera att ett barn är på utflykt, klicka på fliken På utflykt.

• Klicka på Välj alla för att anmäla alla barn i listan som På utflykt. Tiden är förinställd som Nu, men om du önskar välja en annan tidpunkt klickar du bara på ikonen med pennan bredvid Välj alla.

• Om du önskar ändra datum kan du också göra det.

• Du kan också lägga till en kommentar om du önskar.

• När du är klar, klicka på Skicka för att registrera statusen.

Rapportera att barn är tillbaka från/avslutat en utflykt

• Klicka på Kontrollpanelen och välj Avdelning.

• Välj ett eller flera barn.

• Klicka på Status och sedan på Utflykt.

• Om barnen tidigare registrerats som På utflykt hamnar du nu automatiskt på fliken Avslutat utflykt.

• Klicka i Välj alla för att rapportera alla valda barn som tillbaka från utflykt eller klicka på ikonen med pennan för att lägga in en specifik tidpunkt eller en kommentar.

• Klicka på Skicka när du är klar, och statusen syns då för föräldrar och personal som har denna behörighet.