Flytta barn mellan avdelningar
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Hur du flyttar barn från en avdelning/klass till en annan via Kontrollpanelen

I takt med att barnen blir äldre kan dem behöva flytta till en ny avdelning eller klass på förskolan. Följ stegen nedan för att flytta barn mellan avdelningar.

Logga in på Parent

Använd din email och ditt lösenord för att logga in på ditt Parent konto.

Välj enhet/institution

Om du har flera enheter så klicka på den enhet du önskar hantera.

Välj Kontrollpanelen

• Klicka på barnets nuvarande Avdelning.

• Välj sedan ett eller flera barn som du vill flytta genom att klicka på deras profilbilder.

• Klicka sedan på Byt i menyn som dyker upp längst ned.

• Välj vilken avdelning du vill flytta barnet/barnen till och klicka sedan på Skicka.

Notera: du kan även byta avdelning för ett barn genom att välja Alternativ i menyn högst upp och sedan Visa under Barn.