Visa ett barns ledighetsgraf
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Hur du ser ett barns ledighetsgraf

Parent ger dig en lättöverskådlig tabell av barnens frånvaro och ledighet. Håll koll på sjukdagar och semester för alla barn genom att följa stegen nedan.

Logga in på Parent

Använd din email och ditt lösenord för att logga in på ditt Parent konto.

Välj enhet/institution

Om du har flera enheter så klicka på den enhet där barnet är registrerat.

Via Kontrollpanelen

• Klicka på Kontrollpanelen i menyn högst upp.

• Klicka på den avdelning barnet tillhör.

• Klicka på barnets profilbild.

• Klicka sedan på Profil i menyn som dyker upp längst ned.

• Scrolla ner för att hitta Ledighetsgrafen på höger sida.

• Planerad semester, ledighet och sjukfrånvaro visas i en och samma översikt.

• Röd spalt visar sjukfrånvaro och gul spalt visar ledighet.

• Om du klickar på/håller med musen över någon av spalterna så ser du antalet lediga dagar för den månaden.