Rapportera toalettbesök och blöjbyten
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Hur du rapporterar toalettbesök och blöjbyten för ett eller flera barn

Som personal kan du enkelt rapportera ett barns toalettbesök och/eller blöjbyten under dagen genom att följa stegen nedan.

Logga in på Parent

Använd din email och ditt lösenord för att logga in på ditt Parent konto.

Klicka på Kontrollpanelen

• Klicka på den avdelning barnet tillhör.

• Välj sedan ett eller flera barn som du vill rapportera toalettbesök för genom att klicka på deras profilbilder.

• Klicka sedan på Status i menyn som dyker upp längst ned.

• Klicka på Toalett.

• Ett pop-up fönster dyker då upp med det eller dem barn du valt.

• Välj Blöjbyte eller Toalettbesök högst upp.

• Välj status för blöjbytet eller toalettbesöket. Du kan välja mellan torr/försökte, blöt (kissat) eller avföring.

• För att välja status för alla barn samtidigt, klicka på Välj alla.

• För att välja status för varje enskilt barn, klicka i cirklarna med en blå bock.

• Klicka på ikonen med en penna för att välja tidpunkt och/eller skriva en kommentar.

Klicka på Skicka för att registrera statusen. En toalettikon syns nu under barnets profilbild för att visa att ett toalettbesök/blöjbyte är rapporterat och statusen kan ses av föräldrar och personal som har behörighet för detta.