Se ett barns dagliga rapport
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Hur du ser ett barns dagliga rapport

Då kalendern innehåller alla verksamhetens och avdelningens aktiviteter och händelser så skapades en separat funktion för att enklare kunna hålla koll på ett enskilt barns aktivitet. Den dagliga rapporten ger en bra överblick över ett barns aktivitet och händelser under dagen, som t.ex in och utcheckningstider, måltider eller sömn.

För att se ett barns dagliga rapport, följ stegen nedan:

Logga in på Parent

Använd din email och ditt lösenord för att logga in på ditt Parent konto.

Via Kontrollpanelen

• Klicka på Kontrollpanelen i menyn högst upp.

• Klicka på den avdelning barnet tillhör.

• Klicka på barnets profilbild.

• Klicka sedan på Profil i menyn som dyker upp längst ned.

• Under fliken Aktiviteter ser du en tidslinje med alla statusar och händelser för dagen, och för förgående dagar.

• Genom att klicka på Filter till höger kan du filtrera om du t.ex endast vill visa sömnrapporter eller toalettbesök.