Ta bort ett barns kontaktperson
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Hur du tar bort en eller flera av barnets kontaktpersoner

Välj enhet/institution

Om du har flera enheter så klicka på den enhet där du önskar ta bort en kontakt för ett visst barn.

Välj Alternativ

• Klicka på Alternativ i panelen högst upp.

• Klicka sedan på Visa under Barn.

• Klicka på det barns profil vars kontaktperson du önskar radera.

• Klicka på fliken Kontakter till vänster och sedan på dom 3 prickarna till höger om den kontakt du önskar ta bort.

• Klicka på Radera.

• En varningsruta dyker då upp. För att bekräfta att du vill radera kontakten, klicka på Ja.