Visa ett barns upphämtningsinformation
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Hur du ser ett barns upphämtningsinformation

Föräldrar kan fylla i upphämtningsinformation när dom lämnar barnen och kan både fylla i tid och vem som ska hämta barnet. För att lära dig hur du visar vem som kommer att hämta ett barn och när, följ stegen nedan.

Logga in på Parent

Använd din email och ditt lösenord för att logga in på ditt Parent konto.

Via Kontrollpanelen

• Klicka på Kontrollpanelen i menyn högst upp.

• Klicka på den avdelning barnet tillhör.

• Klicka på barnets profilbild.

• Klicka sedan på Profil i menyn som dyker upp längst ned.

• Under fliken Aktiviteter ser du högst upp vem som förväntas hämta barnet, och vilken tid.

Notera: denna information visas också under barnets profilikon i Kontrollpanelen när du klickat på barnets Avdelning.