Lägg till och redigera hälsoinformation
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Hur du lägger till och/eller redigerar ett barns hälsoinformation

För barnens säkerhet och trygghet så är det viktigt att hålla hälsoinformationen uppdaterad. Generellt ligger det hos föräldrarna att fylla i och uppdatera sitt barns hälsoinformation, men det kan även göras från förskolans sida vid behov genom att följa stegen nedan.

Logga in på Parent

Använd din email och ditt lösenord för att logga in på ditt Parent konto.

Välj enhet/institution

Om du har flera enheter så klicka på den enhet där du önskar hantera informationen för ett visst barn.

Välj Alternativ

• Klicka på Alternativ i panelen högst upp.

• Klicka sedan på Visa under Barn.

• Klicka på det barns profil vars hälsoinformation du önskar lägga till/ändra.

• Klicka på fliken Om till vänster och sedan på fliken Hälsoinformation.

• Klicka på Redigera i högra hörnet.

Du kan nu redigera följande information:

• Personnummer: lägg till personnummer.

• Allergier: lägg till eventuella allergier barnet har.

• Tål penicillin: välj ja eller nej, eller okänt om så är fallet.

• Särskilda kostbehov: lägg till information om t.ex gluten eller laktosintolerans.

• Vaccinationer: lägg till vaccinationsinformation.

• Särskild medicinsk information: annan viktig medicinsk information, t.ex diabetes.

• Information om läkare: kontaktuppgifter till särskild läkare om det skulle behövas.

När du är klar, klicka på Spara längst ned.