Hantera vårdnadshavares medgivanden
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Hur du skapar, ser eller tar bort tillstånd och medgivandeförfrågningar

Då och då kan verksamheten behöva föräldrars tillstånd eller medgivande för olika saker, t.ex för en utflykt eller om barnet får fotograferas eller ej.

Lär dig hur du skapar, skickar, eller tar bort dessa genom att följa stegen nedan.

Logga in på Parent

Använd din email och ditt lösenord för att logga in på ditt Parent konto.

Välj enhet/institution

Om du har flera enheter så klicka på den enhet där du önskar lägga till eller hantera tillstånd.

Välj Verktyg

Klicka på Verktyg i panelen högst upp, och sedan på Visa under Vårdnadshavares Medgivande.

Skapa medgivandeförfrågan

• Skriv en rubrik för medgivandeförfrågningen

• Välj mottagare, t.ex hela förskolan eller endast en avdelning eller grupp.

• Fyll i en beskrivning om du önskar.

• Klicka på Lägg till förfrågan om medgivande när du är klar.

Visa medgivanden

• Scrolla ner på sidan för medgivanden för att se en lista över alla medgivandeförfrågningar.

• Klicka på de 3 prickarna till höger om den medgivandeförfrågan du önskar öppna och se svar för.

• Klicka på Visa svar.

• Du ser du en lista med alla svar, och du kan också filtrera svaren för att enkelt se vilka som har gett sitt medgivande eller inte, och vilka som ännu inte svarat.

Ta bort en medgivandeförfrågan

• Scrolla ner på sidan för medgivanden för att se en lista över alla medgivanden och tillstånd.

• Klicka på de 3 prickarna till höger om den medgivandeförfrågan du önskar ta bort.

• Klicka på Radera. Ett varningsfönster dyker då upp, klicka på Ja för att bekräfta.