Hantera väntelista
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Hur du lägger till barn i väntelistan

Väntelistan hjälper dig att hålla koll på ansökningar för nya barn och samla in fler uppgifter som t.ex hur föräldrarna hittat er verksamhet vilket kan vara behjälpligt i utveckling- och marknadsföringssyfte. Läs mer nedan om hur du gör för att använda väntelistan.

Logga in på Parent

Använd din email och ditt lösenord för att logga in på ditt Parent konto.

Välj enhet/institution

Om du har flera enheter så klicka på den enhet där du önskar lägga till ett barn i väntelistan.

Välj Verktyg

Klicka på Verktyg i panelen högst upp, och klicka sedan på Visa under Väntelista.

• Klicka på Ny förfrågan uppe till höger.

• Fyll i uppgifter för både förälder och barn. Fälten markerade med * är obligatoriska och måste fyllas i.

• Välj källa: hur hittade föräldern er verksamhet.

• Välj bokningsmetod: hur kontaktade föräldern er för ansökning/anmälan.

• Välj orsak: du kan välja orsak för anmälan till just er verksamhet.

Du kan klicka i Boka en rundtur om föräldrarna önskar besöka förskolan för en rundtur först och välja datum, tid, en ansvarig medarbetare och en beskrivning.

När du är klar, klicka på Skapa för att lägga till ansökan i väntelistan.