Live-sändningar
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Hur du skapar och håller i live-möten och sänder live-video

Du kan nu hålla i live-möten eller sända live-video direkt från Parents nyhetsflöde.

För att starta en live-sändning, följ stegen nedan:

Skapa en länk

• Klicka på Nyhetsflödet i menyn högst upp.

• Klicka på Live Video i inläggsrutan.

• Klicka på Fortsätt då du informeras om att en live-video kommer skapas i inlägget.

• Välj mottagare och skriv ditt inlägg för att informera om live-sändningen.

• Klicka på Publicera.

Starta live-sändningen

När du har skapat ett inlägg med en länk för live-sändningen följ stegen nedan för att börja sända:

• Öppna din separata Zoom-app.

• Klicka på Möten.

• Hitta live-sändningen skapad av Parent.

• Klicka på Starta.

När du har startat live-sändningen så kan föräldrar och personal (mottagarna för inlägget du skapade) använda länken för att ta del av live-videon.