Skapa och lägg till aktivitet
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Hur du skapar, delar ut och följer upp aktiviteter

Aktiviteter kan vara uppgifter eller pyssel som du önskar att barnen utför när dem är hemma. Följ stegen nedan för att lära dig hur du skapar, delar ut och följer upp Aktiviteter.

Logga in på Parent

Använd din email och ditt lösenord för att logga in på ditt Parent konto.

Välj enhet/institution

Om du har flera enheter så klicka på den enhet där du önskar lägga till aktiviteter.

Välj Verktyg

• Klicka på Verktyg i panelen högst upp, och scrolla sedan ned till Aktiviteter och klicka på Visa.

• Klicka på Skapa aktivitet uppe till höger.

Du tas då till en ny sida där du kan fylla i all information för aktiviteten.

• Mottagare: välj vilka som ska delta i aktiviteten/uppgiften.

• Aktivitetens titel: skriv in aktivitetens namn (t.ex Teckning eller Hitta vårtecken)

• Svar senast: du kan välja ett senaste datum som svar/återkoppling på aktiviteten ska skickas in (frivilligt).

• Beskrivning: beskriv aktiviteten eller uppgiften och ge mer information om vad som ska göras.

Du kan också bifoga bilder eller dokument.

När du är klar, klicka på Skapa för att dela aktiviteten med mottagarna.