Ta bort en aktivitet från veckoshemat
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Hur du raderar en aktivitet från veckoschemat via kalendern

Ibland kan planerna eller omständigheterna förändras och du behöver radera en aktivitet som du lagt till i veckoschemat. Följ stegen nedan för att lära dig hur du tar bort en aktivitet från veckoshemat.

Logga in på Parent

Använd din email och ditt lösenord för att logga in på ditt Parent konto.

Välj enhet/institution

Om du har flera enheter så klicka på den enhet där du önskar radera en aktivitet.

Gå till Kalender

• Klicka på Kalender i panelen högst upp, och leta upp aktiviteten du önskar ta bort.

• Klicka på aktivitetens namn, eller klicka på dom 3 prickarna till höger.

• Ett pop-up fönster dyker då upp. Klicka på de 3 prickarna till höger och sedan Radera.

Ett varningsmeddelande visas. Klicka på Ja för att bekräfta att du önskar ta bort aktiviteten.