Incheckningsdiameter
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Hur du ändrar din förskolas incheckningsdiameter

Incheckningsdiametern används för att bestämma inom vilken radie som barn och personal kan checka in på förskolan (för att t.ex undvika att föräldrar eller personal checkar in innan de faktiskt har kommit till förskolan). Läs nedan hur du ställer in denna.

Notera
att om du inte ställer in en radie utan lämnar fältet blankt så kommer in- och utcheckning vara möjligt varifrån som helst, och inte längre vara beroende av platsinformation.

Logga in på Parent

Använd din email och ditt lösenord för att logga in på ditt Parent konto.

Välj enhet/institution

Om du har flera enheter så klicka på den enhet där du önskar ändra incheckningsdiametern.

Välj Alternativ

• Klicka på Alternativ i panelen högst upp.

• Klicka sedan på Visa alla detaljer på vänster sida.

Visa detaljer 1
  • Scrolla ned till Incheckningsdiametern.

• Välj önskad radie i meter och klicka på Spara.

Notera: avståndet i meter räknas från verksamhetens valda koordinater ovanför (latitud och longitud).