Ändra inställningar för avdelning
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Hur du redigerar inställningar och information för avdelningar

Olika avdelningar kan använda olika inställningar utefter behov. Lär dig hur du väljer vilka statusar som avdelningen ska kunna rapportera eller hur du lägger till en bild och beskrivning.

Välj Alternativ

Klicka på Alternativ i panelen högst upp, och sedan på Visa under Avdelningar.

Avdelningar 1

Klicka på Inställningar till höger om den avdelning du önskar redigera. Du kommer då till sidan med all information för just den avdelningen.

Avdelningar 6

Du kan här redigera detaljer och inställningar för avdelningen:

• Bild: du kan lägga till en bild för avdelningen.

• Avdelningsnamn: du kan ändra namn på avdelningen.

• Avdelningens färg: du kan välja en färg för avdelningen, så att den blir enklare att urskilja i t.ex personalschemat.

• Avdelningsbeskrivning: du kan lägga in en beskrivning.

• Telefonnummer: om avdelningen har ett telefonnummer kan du lägga till det här.

• Max antal barn på avdelningen: lägg till max antal barn genom att använda + och -.

• Personaltäthet: om du t.ex har max 10 barn så skriver du in 5 under personaltäthet om avdelningen har 1 pedagog per 2 barn.

• Statusar: Du kan välja vilka statusar som ska kunna rapporteras av personalen på avdelningen.

• Välj vad vårdnadshavare kan se: vissa statusar kan du välja att gömma för föräldrarna. Dessa kan fortfarande rapporteras men syns då endast internt.

• Förväntad upphämtningstid: du kan också välja om föräldrarna ska fylla i förväntad upphämtningstid och person när dom checkar in sitt barn på morgonen.

När du har gjort dina val, klicka på Spara.