Ändra inställningar för grupp
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Hur du redigerar inställningar och information för grupper

Olika grupper kan använda olika inställningar utefter behov. Lär dig hur du väljer vilka statusar som ansvariga i gruppen ska kunna rapportera eller hur du lägger till en bild och beskrivning.

Gå till Kontrollpanelen

Du hamnar automatiskt i Kontrollpanelen, men om du manövrerat dig bort från sidan kan du alltid klicka på Kontrollpanelen högst upp i mitten.

• Scrolla ner på sidan och klicka på Grupper.

Grupper 3
  • Klicka på den grupp du önskar redigera.

• Klicka på Inställningar uppe till höger. Det är en ikon med ett kugghjul.

Grupper 8
  • Du kommer då till sidan med all information för just den gruppen.

Grupper 10

Du kan här redigera detaljer och inställningar för gruppen:

• Bild: du kan lägga till en bild för gruppen.

• Gruppnamn: du kan ändra namn på gruppen.

• Gruppbeskrivning: du kan lägga in en beskrivning.

• Gruppens personalfördelning: hur många barn det går på en pedagog. Om du t.ex har 1 pedagog per 5 barn så fyller du i 5 här.

• Statusar: Du kan välja vilka statusar som ska kunna rapporteras av ansvariga för gruppen.

När du har gjort dina val, klicka på Spara.