Ta bort en avdelning
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Hur du raderar en avdelning/klass från din verksamhet

• Klicka på Alternativ i panelen högst upp.

• Klicka sedan på Visa under Avdelningar.

Avdelningar 1
  • Klicka på Inställningar till höger om den avdelning du önskar ta bort. Du kommer då till sidan med all information för just den avdelningen.

Avdelningar 5
  • Scrolla ner och klicka på Radera nere till vänster.

• Ett varningsfönster dyker då upp. Klicka Ja för att bekräfta att du vill ta bort avdelningen permanent.

Notera: Du kan inte radera en avdelning som har befintliga barn eller personal. Du måste först ta bort/flytta barn och personal från avdelningen innan du kan radera den.