Hantera förskolans stängda dagar
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Hur du lägger till, ändrar eller tar bort stängningsdagar

Stängningsdagar är dagar då verksamheten inte är öppen. Du kan lägga in och planera dagar då din verksamhet är stängd, t.ex högtider eller utbildningsdagar som föräldrar, personal och kontakter behöver känna till.

Logga in på Parent

Använd din email och ditt lösenord för att logga in på ditt Parent konto.

Välj enhet/institution

Om du har flera enheter så klicka på den enhet där du önskar hantera stängningsdagar.

Välj Alternativ

• Klicka på Alternativ i menyn högst upp.

• Klicka sedan på Visa under Stängningsdagar.

Stängningsdagar 1
  • Välj start och slutdatum för stängningsdagarna.

• Lägg till orsak/anledning (frivilligt).

• Välj typ av dag/dagar (Stängd dag, Semester eller Planeringsdag.)

• Klicka på Lägg till stängningsdag när du är klar.

Stängningsdagar 2