Skapa och lägg till grupper
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Hur du skapar och lägger till grupper

Kanske har ni barn som deltar i en särskild aktivitet så som fotboll eller dans, eller barn som endast deltar på eftermiddagar och ni önskar samla dessa i en grupp. Med funktionen Grupper så kan ni enkelt hantera barn och personal i en viss grupp.

Notera: barn och personal i en Grupp kan tillhöra olika Avdelningar.

Logga in på Parent

Använd din email och ditt lösenord för att logga in på ditt Parent konto.

Välj enhet/institution

Om du har flera enheter så klicka på den enhet där du önskar lägga till en grupp.

Du hamnar automatiskt i Kontrollpanelen, men om du manövrerat dig bort från sidan kan du alltid klicka på Kontrollpanelen högst upp i mitten.

• Scrolla ner på sidan och klicka på Grupper.

• Klicka på +Skapa ny grupp längst ner.

Grupper 1
  • Skriv in önskat gruppnamn och klicka sedan på Skapa. Du kan också lägga till en bild för avdelningen genom att klicka på kameraikonen. Bild kan alltid läggas till vid ett senare tillfälle.

Grupper 2

Gruppen har nu skapats och lagts till i listan.