Lägg till/ta bort barn eller personal från en grupp
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Hur du lägger till eller tar bort barn eller personal från en grupp

Gå till Kontrollpanelen

Du hamnar automatiskt i Kontrollpanelen när du loggar in på Parent, men om du manövrerat dig bort från sidan kan du alltid klicka på Kontrollpanelen högst upp i mitten.

• Scrolla ner på sidan och klicka på Grupper.

Grupper 3
  • Klicka på den grupp som du önskar hantera.

• Klicka på Hantera gruppmedlemmar uppe till höger. Det är en ikon med två gubbar.

Grupper 4

Lägg till barn eller personal i en Grupp

Lägg till Barn

• Klicka på fliken Barn.

• Klicka i rutan bredvid profilbilden för den eller de barn du vill lägga till i gruppen. Du kan också söka efter namn.

• Klicka på Lägg till.

Grupper 5

Lägg till Personal

• Klicka på fliken Personal.

• Klicka i rutan bredvid profilbilden för den eller de medarbetare du vill lägga till i gruppen. Du kan också söka efter namn.

• Klicka på Lägg till.

Grupper 6

Ta bort barn eller personal från en Grupp

• Klicka på Medlemmar.

• Klicka på det röda krysset intill den användaren du vill ta bort från gruppen.

Grupper 7