Incheckningsappen

Hur du laddar ner och använder incheckningsappen

Vad är incheckningsappen?

Incheckningsappen är en separat app som kan användas av föräldrar och personal via iPad eller surfplatta för att checka in och ut på förskolan. Vi rekommenderar att placera eller montera plattan i ett gemensamt utrymme, t.ex receptionen/hallen eller i närheten av där barnen blir avlämnade. Detta gör det smidigare för föräldrar och personal att använda sig av plattan för att checka in och ut.

Ladda ner incheckningsappen

För att använda Parent incheckningsapp så måste din enhet uppfylla systemkraven.

Logga in på incheckningsappen

Incheckningsappen använder ett unikt användarnamn och lösenord för just er verksamhet, och som endast kan kommas åt av administratören. För att som administratör få tillgång till ert användarnamn och lösenord för incheckningsappen följ stegen nedan:

1. Gå till Parents webbportal och logga in med din email och lösenord.

2. Klicka på Verktyg i menyn högst upp.

3. Klicka sedan på Visa under Incheckningsappen.

4. Använd det användarnamn och lösenord som visas här för att logga in i incheckningsappen på er Ipad eller platta.

Val för incheckningsappen

Incheckningsappen kan användas av både personal och föräldrar för att checka in och ut under dagen. Du kan välja att låsa appen för att kräva att personal och föräldrar använder sin 4-siffriga PIN-kod för att checka in eller ut.