Rekommenderade enheter

Rekommenderade enheter och systemkrav för att använda Parent

Parents app för förskole- och barnomsorgshantering är tillgänglig på Android, iOS och på webben och kan laddas ner på läsplattor eller telefoner för både personal och föräldrar.

iOS-enheter

För att använda Parent appen krävs en enhet som uppfyller följande minimumkrav.

• iOS version 10 eller nyare

Notera: För att använda Parent appen och incheckningsappen Parent Check-in behöver du en iPad med samma minimumkrav.

Ladda ner Parent från Apple Store.
Ladda ner Parent Check-in från Apple Store.

Android-enheter

Mobiltelefoner:
För att använda Parent appen krävs en enhet som uppfyller följande minimumkrav.

• Android version 7.0 eller nyare

• 4 GB RAM

Läsplattor:

För att använda incheckningsappen Parent Check-in krävs en enhet som uppfyller följande minimumkrav.

• Android version 7.0 eller nyare

• 4 GB RAM

• 8-tum or 10-tum skärmstorlek

Notera: Incheckningsappen Parent Check-in kan bara laddas ner och användas via läsplatta och kan inte installeras på mobiltelefoner.

Ladda ner Parent från Google Play.
Ladda ner Parent Check-in från Google Play.

Rekommenderad webbläsare

Vi rekommenderar alltid att använda den senaste versionen av Google Chrome som webbläsare för att Parents webbportal ska fungera så smidigt som möjligt. Parent webbportal stöds ej av Edge.

Du kan komma åt och använda Parent webbportal här.

Du kan ladda ner en PDF med de rekommenderade enheterna och systemkraven på engelska här.